Vorträge auf der Espanet Jahrestagung 2022

• Vorträge
Logo des European Network for Social Policy Analysis (Espanet) © Espanet

Vom 14.-16. September 2022 findet die 20. Jahreskonferenz des European Network for social policy analysis (ESPANET) in Wien zum Thema „Social Policy Change Between Path Dependency and Innovation” statt. Das Fachgebiet CHIP ist mit zwei Beiträgen im Track “Quality of participation in working life – Focus on work and operational conditions of people with disabilities” vertreten:

Möhring, M., Lueg, M.-C., Grengel, M., Ritterfeld, U & Hastall, M.R. (2022, September). Employers’ stigmatizing attitudes towards the employment of people with disabilities and the role of moral values for personnel decisions. Vortrag auf der 20. Jahreskonferenz des European Network for social policy analysis (ESPANET), Wien (Österreich).

Jochmaring, J., Baumann, L., Grengel, M., Winkelkotte, F. & York, J. (2022, September). Work 4.0 and supported employment – new opportunities for people with disabilities?! Vortrag auf der 20. Jahreskonferenz des European Network for social policy analysis (ESPANET), Wien (Österreich).

• Weitere Informationen zur Tagung erhalten sie hier.